Hvordan kan jeg støtte

Foreningens formål er først og fremmest at yde økonomisk støtte til kolleger, som er kommet alvorligt tilskade i tjenesten, og deres pårørende. Den økonomiske støtte kan anvendes til genoptræning og som tilskud til at anskaffe hjælpemidler mv., som kan være nødvendige som følge af skaden, ligesom støtten kan anvendes til at gøre hverdagen lettere for den skadedes familie.

For at vi kan yde den støtte, er vi afhængig af hjælp fra jer, og intet beløb er for småt.

Du kan støtte med indbetalinger enten via konto nr. 9570 12067607 eller via Mobilepay 63651.

En anden måde at støtte foreningen på, er at blive medlem. For 45 kr./md. kan du blive medlem af vores forening The Thin Blue Line Denmark. For de 60 kr. md. bliver du en del af et fællesskab, og du signalerer, at du støtter dansk politi og de danske politiansatte. Vi ønsker at belønne vores loyale medlemmer, og vil derfor løbende udbygge og tilbyde nye rabataftaler og særaftaler med diverse virksomheder, foreninger og enkeltpersoner. Klik på fanen indmeldelse, og støt danske politiansatte.  

The Thin Blue Line Denmark samarbejder desuden med forskellige virksomheder, som ved salg af deres produkter eller ydelser donerer en andel af beløbet til The Thin Blue Line Denmarks arbejde. Du kan finde de enkelte og aktuelle virksomheder angives under fanen https://thethinblueline.dk/.

Det vil være angivet ud for de enkelte virksomheder, hvor stor en andel af beløbet, som går til The Thin Blue Line Denmark. Ved samarbejde mellem The Thin Blue Line Denmark og virksomheder vil det desuden fremgå, om det donerede beløb er en merpris til den solgte vare eller ydelse, eller om donationen betales af virksomheden.

Hvis din virksomhed ønsker at indgå i et samarbejde med The Thin Blue Line Denmark, kan du finde kontaktoplysninger her.

The Thin Blue Line Denmarks indsamling er anmeldt til Indsamlingsnævnet under Civilstyrelsen, og indsamlingen sker i overensstemmelse med retningslinjer for god indsamlingsskik. Eventuelle klager over indsamlingen eller indsamler skal rettes til Indsamlingsnævnet, Adelgade 13, 1304 København K.